Ücretsiz Web Sitesi

Günümüzde internet kullanıcılarının karşısına hemen her yerden çıkan ücretsiz web sitesi oluşturma denilen bir sistem bulunmaktadır. Her ne kadar adı ücretsiz web sitesi olsa da bu sistemde bile sizden cüzi miktarlarda ücret alınmaktadır.

Ücretsiz web sitesi, Bedava Web Sitesi

Ancak bu hizmetin güzellikleri de mevcuttur. Tabi ki ücretsiz web siteniz güvenilir firmalar tarafından sağlandığında. Ücretsiz web sitenizi “nasılsa bedava nasıl olursa olsun” düşüncesiyle önüne ilk çıkan firmadan almak sizleri hüsranla sonuçlanan bir yanlışa iter. Çünkü web siteniz sizi sanal ortamda temsil eden kimliğinizdir. Ucuza kaçmak adına kendinizi ve firmanızın adını lekelememek için doğru ve güvenilir firmaları tercih etmelisiniz.

Web tasarım ve yazılım alanında kendini ispatlamış ve müşterilerinin memnuniyetini kazanmış bir firma olarak sizlere 1 günde hazır web sitesi hizmeti sağlıyoruz.

Sizlere sağladığımız bu hizmetin avantajları;

- Çok uygun fiyatlarla hazır web sitesi sahibi olmak,
- Hazır web sitenizi sadece 1 günde oluşturabilirsiniz.
- Sizler için hazırlanmış olan profesyonel içeriğe ve modern grafiklere sahip web şablonlarından birini seçebilirsiniz.
- Kendi alan adınızı kullanabilirsiniz.
- Bilgisayarınıza herhangi bir program indirmeden sadece internet üzerinden web sitenizi yönetebilirsiniz.
- Hiçbir uğraş vermeden hazır web sitenize verilerini(Fotoğraflar, makaleler, haberler v.b) girebilirsiniz.
- Basit ve anlaşılır yönetim panelinden her işleminizi gerçekleştirmek çok kolay.
- Hazır web siteniz ihtiyacınız olan her şeyi (ierik yönetimi, sunucu, ziyaretçi istatistikleri, forum, resim galerisi blog, anket, e-posta v.b) sizlere sağlamaktadır.

Pion Bilişim güvencesiyle sizde kolay ve hızlı bir şekilde hazır web sitesi sahibi olabilirsiniz.

E-Bülten

E-Bülten'e kayıt olmaya ne dersiniz? Sizde bilişim alanındaki güncel gelişmelerden ve Pion Bilişim'in kampanyalarından anında haberdar olmak için e-bültene kayıt olun. Sizi bilgilendirelim...