Online Katalog

 

Sizleri bu yazıda online kataloğun ne olduğu, nasıl çalıştığı, ne gibi avantajları olduğu, neden online katalog kullanmanız gerektiği hakkında bilgilendirmek istedik.


ONLİNE KATALOG NEDİR

Online katalog sizin elinizde bulunan kataloğun internet ortamında kullanılabilen halidir.


ONLİNE KATALOG NASIL ÇALIŞIR

İnternet ortamında kullanılmaya uyumlu hale getirilen katalog web sitenizin bulunduğu sunucuya yüklenilerek çalışır duruma getirilir.



NEDEN ONLİNE KATALOG KULLANMALIYIM

Online katalog ile müşterilerinize daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.İnternet siteniz üzerinden online kataloğunuzu paylaşarak 7 gün 24 saat ürünleriniz,hizmetleriniz hakkında reklam yapabilirsiniz.


ONLİNE KATALOĞUN AVANTAJLARI NELERDİR

- Online katalog ile çevrenizin korunmasına yardımcı olmuş olursunuz ağaç kesilmesine gerek kalmaz.
- Online kataloğunuzun sayfaları istenildiği gibi kolay bir şekilde internet ortamında küçültüp büyültülebilir detaylara ulaşılabilir.
- Kataloğunuzun sayfaları arasında geçiş yapılabilir.
- Online katalog sayesinde kopyalama ve müşterilere dağıtım gibi işlerle uğraşmazsınız böylece hem zamandan hemde maliyetden tasarruf etmiş olursunuz.
- Online katalogda herhangi bir sayfayı silmek veya güncellemek kolaydır diğer kataloglara nazaran tekrar basım v.b şeylerle uğraşmazsınız.
- İstediğiniz kadar kataloğa sahip olursunuz.
- Online kataloglar mail olarak gönderilebilir,cdye yazılabilir veya internet sitesinden kolaylıkla bilgisayara indirilebilir.

 

E-Bülten

E-Bülten'e kayıt olmaya ne dersiniz? Sizde bilişim alanındaki güncel gelişmelerden ve Pion Bilişim'in kampanyalarından anında haberdar olmak için e-bültene kayıt olun. Sizi bilgilendirelim...