Kurumsal Kimlik Tasarımı

Kurumsal kimlik genel anlamda kurumunuzun faaliyet gösterdiği sektörde varoluşunu temsil etmek amacıyla yapılan çalışmalardır. Fakat bunun yanında kuruluşunuzun başarısını, sektördeki duruşunu, kalitesini ve saygınlığını da temsil ettiği için önem arz eden bir konudur. Kurumsal kimlik tasarım çalışmaları bir kuruluş için markalaşma adına atılan büyük bir adımdır.

kurumsal kimlik

Kurumsal kimlik tasarım çalışmaları deyince aklımıza sadece kartvizit gelmemelidir. Kurumsal kimlik çalışmaları aşağıdaki alanlarda isteğe göre uygulanabilmektedir.

• Şirket Logosu ve Kartvizit Tasarımı
• Şirket Web Sitesi Tasarımı
• Şirket Tanıtımı İçin Hazırlanacak Broşürler, Afişler, Posterler
• Fatura /İrsaliye Tasarımı
• Faks Taslağı
• Bülten, İlan, Duyuru Taslağı
• E-Mail Taslağı

 
Şirket Logosu ve Kartvizit Tasarımı

Bu alanda çalışma yapılırken dikkat edilmesi gereken konu seçilecek logonun şirketin faaliyet gösterdiği alanı temsil edecek şekilde olmasıdır. Tabi ki bunun yanında özgün farklı ve kaliteli olması en önemli özellikleridir. Çünkü şirket logosu hem internet sitesinde hem de şirket kartvizitlerinde şirketinizi temsil edecek elemandır. Bu nedenle logo tasarımına gereken özenin gösterilmesi garantisini sizlere sunuyoruz.


Şirket Web Sitesi Tasarımı

Bir kuruluşu sanal ortamda temsil eden en büyük araç web sitesidir. Çünkü internet ağı dünyanın dört bir yanından insanların birbirine ulaşmasını sağlamaktadır ve bu da sizlerin ve müşterileriniz arasındaki iletişim boyutlarını göstermektedir. İyi tasarlanmış bir web sitesi sizi sanal ortamda en iyi şekilde temsil ederken kolay kullanım imkanı ile hem sizin için hem de potansiyel müşterileriniz için avantaj sağlar. En kaliteli ve özgün tasarım çalışmalarını sizlerle buluşturuyoruz.


Şirket Bröşür ,Afiş Ve Poster Tasarımları

Şirketinizin ihtiyaçlarına yönelik olarak düzenlenecek olan ve genelde reklam amaçlı kullanılan broşür, afiş ve posterler ilgi çekici tasarımlarla bir araya geldiğinde müşterilerinizin üzerinde pozitif bir izlenim bırakacaktır.

Fatura/İrsaliye Tasarımı

Fatura tasarımı yapılsa ne olacak diye düşünmeyin. Sizi ve şirketinizi temsil eden belirlediğiniz kalıplara göre düzenlenecek olan fatura ve irsaliyelerinizle diğer firmaların bir adım önüne geçme imkanı yakalamış olacaksınız.

Bülten , İlan, Duyuru Ve Faks Taslağı

Faaliyet gösterdiğiniz sektörde ihtiyaçlarınıza göre düzenlediğimiz bülten, ilan, faks ve duyuru taslakları sizleri ve çalışanlarınızı günlük streslerden ve zaman kaybından kurtaracak.

E-Posta Taslağı

İster şirket adına isterseniz çalışanlarınız adına hazırlayacağımız e-posta taslaklarıyla müşterileriniz ve çalışanlarınızla aranızda ki iletişim kopuklukları en aza indirgenecek.

 

Sizlere sunmuş olduğumuz KURUMSAL KİMLİK ÇALIŞMALARIMIZ ile şirketiniz için en iyi olanı yapmaya bir adım daha yaklaşıyorsunuz. Gelin siz de markalaşma adına atılması gereken en önemli adımı bizlerin profesyonel yardımıyla atın…

 

E-Bülten

E-Bülten'e kayıt olmaya ne dersiniz? Sizde bilişim alanındaki güncel gelişmelerden ve Pion Bilişim'in kampanyalarından anında haberdar olmak için e-bültene kayıt olun. Sizi bilgilendirelim...